Hokej

Aktuální výsledky - hokej Česko a hokej NHL

Nejsledovanější hokejové soutěže u nás jsou kromě domácí extraligy a 1. ligy i zámořská NHL. V naší hokejové rubrice tak naleznete aktuální výsledky nejen z českého hokeje, ale také z kanadsko-americké NHL a dalších prestižních lig.

Sleduj průběh hokejového zápasu ZDE

Extraliga hokej dnes - aktuální program zápasů

Kromě tabulek a výsledků odehraných zápasů máte k dispozici také aktuální rozpis utkání Tipsport extraligy i druhé nejvyšší soutěže s názvem Chance Liga. Kromě základní části zde naleznete také kompletní výsledky z hokejového play off.

🏒Zahraniční i český hokej - online výsledky

Nejen zápasy jednotlivých lig, ale také světové hokejové turnaje jako je Karjala Cup, nebo MS v hokeji jsou v rubrice hokej neustále aktualizovány.

🏒Kde sledovat hokej live/hokej živě?

Hokej je jedním z nejsledovanějších sportů na světě a abyste viděli skvělý hokej z Česka či zahraničí na vlastní oči, nemusíte nutně na vymrzlý stadion. Stačí si zapnout počítač s připojením k internetu a spustit si libovolný online stream zdarma, který nabízí české sázkové kanceláře.

🏒Hokejové přestupy na hokej cz

CZ hokej, nebo-li český hokej je atraktivní i mimo kluziště a to především v posezonní části, kdy dochází k zajímavým přestupům hráčů napříč kluby. Mezi fanoušky však největší nadšení rozpoutá návrat českých hvězd ze slavných lig jako je KHL, nebo NHL.

Sleduj hokej živě s bonusem za registraci - KLIKNI ZDE

Mountfield HK vs. Pardubice dnes živě: Extraliga play off 2024

Hradec odehrál v Pardubicích dva vyrovnané zápasy, přesto prohrává ve čtvrtfinále play off extraligy 0:2. Na domácím hřišti tak musí ještě zabrat.

 

Čtvrtfinále play off hokejové extraligy 2024: zápasy, výsledky

Osm nejlepších celků sezony jde do sebe. Známe ✔️ program čtvrtfinále play off hokejové extraligy 2024, podívejte se na rozpis a výsledky všech sérií.

 

Extraliga play off dnes živě: Kometa Brno - Litvínov livestream

V prvním zápase vyhrál Litvínov až na nájezdy. Série pokračuje druhým utkáním dnes v pondělí 18. 3. od 17:00, živý přenos sledujte na TV Tipsport.

 

Kanadské bodování v NHL a extralize - historie a Češi

Hokejisté🏒 na celém světě jsou často posuzováni dle kanadských bodů, které ve své kariéře nasbírali.✅Kteří jsou ti nejlepší v NHL a v české extralize?

 

Třinec vs. České Budějovice dnes živě: Extraliga play off 2024

Po Pardubicích a Spartě vstupuje do play off i třetí hlavní favorit na titul, Třinec! Vše o sérii Ocelářů s Českými Budějovicemi čtěte v našem článku.

 

Tipsport extraliga statistiky - bodování, produktivita, střelci

Všechny 🏅 statistiky hokejové extraligy na jednom místě. Podívejte se na aktuální kanadské bodování, pořadí střelců i statistiky brankářů ELH 2023/24.

 

Sparta Praha vs. Liberec dnes živě: Extraliga play off 2024

Čtvrtfinálová série Sparta vs. Liberec slibuje fanouškům extraligy ten nejlepší hokej. Sledujte napínavé zápasy play off ELH živě na TV Tipsport.

 

Pardubice vs. Mountfield HK dnes živě: Extraliga play off 2024

Nesmiřitelní rivalové se konečně utkají v play off. Pardubice a Mountfield HK čeká čtvrtfinále hokejové extraligy 2024, všechny zápasy sledujte živě.

 

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024: program

Mistrovství světa v hokeji 2024 v Česku ☑️ hostí Praha a Ostrava. 🧨 Hokejový šampionát je v plánu od 10. května do 26. května 2024. Kdy budou hrát Češi?

 

MS v hokeji žen 2024: program, skupiny, výsledky, tabulka

Češky obhajují bronz. Mistrovství světa v hokeji žen 2024 🏅 v dubnu hostí USA. Podívejte se na program, výsledky, tabulku a další info o MS žen 2024.

 

MS v ledním hokeji 2024: program, skupiny a tabulka

Kompletní program a informace ✅ o skupinách na ⭐MS v hokeji 2024⭐ naleznete přehledně v tomto článku. Jak aktuálně vypadá tabulka, kdy hrají Češi?

 

Play off extraliga v ledním hokeji 2024: informace, výsledky

Podívejte se na informace o play off hokejové extraligy 2024. V článku najdete ✔️ program zápasů i výsledky, všechny duely ELH play off lze sledovat živě.

 

Extraliga play off živě v televizi: Program, přímé přenosy

O titul se hraje i na vašich obrazovkách. Podívejte se na program 📺 přímých přenosů z play off ELH 2024 na ČT Sport a O2 TV Sport. Jaký hokej běží živě...

 

Liberec - Olomouc dnes živě: Extraliga play off 2024, 5. zápas

Otočka v sérii, nebo využití třetího mečbolu? Předkolo play off extraligy Liberec - Olomouc dnes vyvrcholí 5. zápasem, sledujte ho živě od 18:00.

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

VLOŽ EMAIL A ZÍSKEJ NEJVYŠŠÍ BONUS